Vietnameserens fætter
I februar besøgte Troels og jeg den vietnamesiske restaurant Nah Trang på Nørrebro. Tjeneren på Nah Trang har imidlertid en fætter, han er tidligere restaurantchef på den vel nok mest kendte vietnamesiske restaurant i København, Lê Lê. For et par år tilbage forlod han Lê Lê for at åbne Kivi. Herunder kan du læse, hvordan det var at besøge Kivi en søndag i april.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikHqpWZC1c1cWwtphjp3YLgoqjBHfT0p5uw7kywWMSYeNsL2RMO6oyU4wy5vln46ek2rrpo64Y9B3zRQfXjRyVy8OmeBley0wSB7sFBURPdgo6eMyQDmkHmhzdMQ5GqTm25IbO9G7rXwHa/s320/Kivi.jpg)
Restauranten ligger på vesterbro i Coldbjørnsensgade. Indretningen er uformel og vietnamesisk, med laksefarvede vægge, glitter og sort inventar. Vi blev mødt af fætteren, der tog højtideligt imod os, og viste os til vores pladser. Vi sad nedenunder i en blød sofa med puder.
Vi fik serveret lidt snacks bestående af små rejeships, sesamkager og nødder, og valgte den store Dai Duong menu.
Til min store begejstring bød drikkevarekortet på andet end alkohol og sodavand. Jeg bestilte en stor juice lavet på appelsin, gulerod, ingefær, lime og mynte.
Forretten var en krabbesuppe med revet kylling, asparges, koriander og frisk peber.
Selve suppen var tynd, lidt jævnet af de hvide asparges og smagte ikke af så meget, men krydderierne tilføjede lidt smag. Den var ikke super interessant, men rigtig ok at starte på
Næste ret var til gengæld virkelig god: et stort fad med et udvalg af sprøde vietnamesiske klassikere.
Friske rispapirsruller med svinekød, krabbekød og rejer, friske krydderurter og grøntsager.
Panerede kæmpe tigerrejer .
Wontons, der er svinekød indbagt i sprød skal.
Forårsruller med krabbe.
Det er ren fingerfood og blev serveret med tre saucer: sød chili, stærk og fiskesovs.
Man skulle jo ikke tro, vi kunne spise mere, men retterne blev ved med at komme.
Desserten var en panna cotta med frugt, ganske udemærket. Både forret og dessert smagte fint, men det var de sprøde klassikere og oksesalaten, der virkelig gjorde oplevelsen god. Det er bestemt et sted, der er værd at besøge, hvis man ligesom mig er vild med det vietnamesiske køkken.
Tjek Early Bird før du bestiller bord, de har ofte virkelig gode tilbud på en middag hos Kivi. Lige nu har de 4 retter for 230 kr (normalpris 345kr). Hvis du ikke kender Early Bird, så læs mere her på siden under emnet "spise ude".
Fakta:
Coldbjørnsensgade 7
1652 København V
tlf. 33861838
Ingen kommentarer:
Send en kommentar