tirsdag den 1. maj 2012

Nem pasta med svampe og oliven


Jeg elsker nemme retter, der smager fantastisk! Pasta med olivenolie, citron og parmesan slår aldrig fejl. Her er der en variation med bagte svampe og oliven.

2 pers:
1 bk champignon (eller alle andre svampe)
1 lille bærer små oliven
hvidløg
olivenolie
saft og skal fra 1-2 øko citroner
revet parmesan
rucola
1/2 pk fuldkornspasta

Skyl champignon og fjern stilken så der kommer en lille fordybning i svampen, fyld fordybningen med presset hvidløg og drys med olivenolie. Læg svampene i et ildfast fad (stilkene kan sagtens bruges, så bare kom dem ned ved siden af). Hæld det lille bærer oliven ned ved siden af svampene og sæt fadet i ovnen på 200 g. Giv dem til de er gyldne, jo længere jo bedre, 1/2 time er super, men det kan også gå hurtigere hvis du har travlt.
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand. Pres citronerne og riv skallen, riv osten, skyl rucolaen. Tag fadet ud ad ovnen og hæld hele indholdet ned i en stor skål sammen med den færdige pasta. Vend citron, ost og rucola i pastaen og smag til med salt og friskkværnet peber - server straks!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar