onsdag den 9. maj 2012

Grove pølsehorn med spelt og rug




Opskrift:
25 g gær
3 dl vand
1 dl yogurt naturel
2 æg
hvedemel
2 dl speltmel
1 dl rugmel
salt
honning
1 pk økologiske pølser

Ketchup

Opløs gæret i vandet og tilsæt 1 tsk honning, 1 tsk salt, 1 æg og 1 dl yogurt - rør det godt sammen. Tilsæt dernæst langsomt først rugmel og så speltmel, mens du rører. Spæd op med hvedemel til dejen er sammenhængende og kan æltes med hænderne. Lad den hvile lunt 1 time under et klæde. 


Del dejen i tre og rul hver del ud til en cirkel. Skær cirklen ud i trekanter. Del pølserne i tre og læg et stykke på trekantens bredeste stykke. Rul fra den bredde ende og læg hornene på en bageplade med bagepapir. Pensel med æg.


Bag dem i ovnen på 200 g (uden varmluft, så bliver brød ofte tørt).



Spis med ketchup eller som nem aftensmad med en god salat.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar