fredag den 21. marts 2014

Svampepostej

I går var torsdag, og dermed min maddag i opgangens madfællesskab (se indlæg om fællesspisning). Vi fik lækker, lun svampepostej med stegt hjertesalat og granatæble, og uhhmm det var godt! Hakker man alle ingredienser fint, er den også en stor succes hos børn.


4-6 pers.
1 dl kogte ris
500 g finthakkede champignon eller andre svampe
1 tsk frisk timian
3 finthakkede løg
1 fed hvidløg
50 g hakkede hasselnødder
1/4 l piskefløde
2 æg
salt og peber

Brun løg, hvidløg, timian, nødder og svampe på panden. Bland æg og fløde og ris i en skål og rør det hele godt sammen til en fars. Bag postejen 1 time i en smurt form.

Postejen er let at lave til mange mennesker, og farsen kan evt. fryses inden bagning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar